Punkaharjun Puutaito Oy on valittu Vuoden 2024 Puuteollisuusyritykseksi

Veljekset Janne ja Tero Tirronen tuulettamassa voittoaan. Kuva: Panu Turunen

Savonlinnan talousalueella toimiva Punkaharjun Puutaito Oy on valittu vuoden 2024 puuteollisuusyritykseksi. Palkinto jaettiin Puuteollisuus ry:n vuosikokouksessa Tampereella 17.5.

Valintaperusteina palkinnolle on yrityksen hyvä maine ja tunnettuus markkinoilla sekä taloudellisesti kannattava liiketoiminta. Vuonna 1989 perustettu Punkaharjun Puutaito Oy on kasvanut kolme henkilöä työllistävästä ”puusepän pajasta” lähes 40 henkilöä työllistäväksi teollisuuslaitokseksi.

Punkaharjun Puutaito Oy valmistaa puisia pakkausmateriaaleja paperi- ja kartonki­teollisuuteen, levytyöstöjä vaneriteollisuuteen sekä elementtejä puurakentamiseen. Yrityksellä on tällä hetkellä toimipisteet Kerimäellä, Punkaharjulla ja Savonlinnassa.

Vuoden Puuteollisuusyritys palkittiin Lignum Fennicum – palkinnolla, jonka on suunnitellut Mia Waire ja toteuttanut Pertti Lehtinen.

Lehdistötilaisuus järjestetään to 30.5.2024 klo 14 Punkaharjun Puutaito Oy:n tiloissa osoitteessa Taitotie 2, Punkaharju.

Paikka: Taitotie 2, 58500 Punkaharju
Aika: torstai 30.5.2024 klo 14

Ilmoittautumiset osoitteeseen: [email protected]

Tiedustelut:

Toimitusjohtaja Janne Tirronen, Punkaharjun Puutaito Oy, p. 040 520 3982 [email protected]

Toiminnanjohtaja Janne Liias, Puuteollisuus ry, p. 0400 510 755 [email protected]

Vuoden puuteollisuusyritys palkinnon myöntää Puuteollisuus ry, joka on Suomen johtava hirsitalo- ja puusepänteollisuuden työehtosopimuksien sopimusosapuoli, sekä Suomen Yrittäjien toimialayhdistys sekä Puutuoteteollisuus ry:n yhdistysjäsen. Yhdistyksellä on noin 270 jäsenyritystä ja jäsenien yhteenlaskettu liikevaihto noin 1,3 miljardia euroa.