OKAPUU -hanke

Puuteollisuusyrittäjät ry on yhdessä Suomen metsäkeskuksen kanssa käynnistänyt omistajavaihdoshankkeen

Tarkoituksena on parantaa puutuotealan yritysten tuottavuutta sekä taata tulevaisuuden toimintaedellytysten myönteinen kehitys vauhdittamalla toimialan yritysten omistajanvaihdoksia. Hankkeen tavoitteena on herättää puutuotealan yrittäjät omistajanvaihdoksen valmistautumiseen sekä luoda yleinen omistajanvaihdoksen toteuttamisen malli myös muille toimialaloille tuomalla prosessiin vahvaa toimialaosaamista sekä tuomalla yrityksen toiminnan jatkamiseen vaihtoehtoisia konkreettisia etenemisteitä.

Toimialan pienten yritysten lukumäärän suuri määrä ja toimialan yrittäjien korkea keski-ikä on huolestuttava toimialan tulevaisuuden kannalta. Pienten yritysten kohdalla on suuri riski toiminnan loppumiseen yrittäjän ikääntyessä.
Oletko kiinnostunut keskustelemaan lisää omistajanvaihdoksesta tai yrityksen kehittämisajatuksista? Täytä yhteydenottolomake ja liity samalla hankeviestinnän vastaanottajaksi.
Linkki vie Metsäkeskuksen webropol-kyselyyn.
Fakta laatikko:
  • Hankkeen nimi on ”Omistajanvaihdoksella kasvua puutuotealle”
  • Hanketta hallinnoi Suomen metsäkeskus
  • Hankkeen kustannusarvio on 410 000 €, josta yksityisen rahoituksen osuus on 20 %; 82 000 €
  • Muita yhteistyötahoja hanketoteutuksessa ovat Suomen yrittäjät ja puutuotetoimialan järjestöt sekä Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja Oulun Yliopisto
  • Hankkeen kesto on 2022 – 2024
  • Hankkeen kotisivu

Hankkeessa vastuussa ovat Janne Liias sekä Jouni Silvast Suomen metsäkeskuksesta (jouni.silvast (ät) metsakeskus.fi).

Menneet tapahtumat 

Tulevat tapahtumat löytyvät mm. artikkelit osiosta