Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy tunnetaan pohjanmaalaisena yrityksenä, joka tekee ravintolakalusteiden lisäksi vastaanottotilojen kalusteita, valvomokalusteita ja erikoisliikkeiden kalusteita.

Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy:n osaamisaluetta on julkisten tilojen kalustaminen mittatilaustyönä. Yritys kantaa vastuun kaikista kalusteista ja rakenteista. Työnjako on selvä: arkkitehti vastaa suunnittelusta ja rakennusliike toteuttaa rakennustekniset työt, sähkömiehet hoitavat sähköistyksen ja Me vastaamme alusta loppuun kalusteista ja rakenteista. Monipuolisuus: puuta, lasia, metallia, kiveä …

Teemme perinteisesti puupuolen työt, mutta myös omien kohteiden teräsrakenteet, esim. erikoiskalusteiden ja tiskien rungot. Pintamateriaalit kuten RST, keraamiset laatat, Durat- ja Corian sisustusmateriaalit ovat ”hallinnassa”. Syksyllä 1997 on perustettu oma metallityöosasto, jonka miehillä on ammattitaitoa messingin, kuparin ja ruostumattoman materiaalin käsittelyyn. Verhoilutyöt tekee alihankkija, jonka leipäpuuna ovat sohvat ja muut pehmustetut huonekalut.

Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy on enemmän kuin puusepänliike, se on myös osaava huonekalutehdas.

Tuotteet ja palvelut

erikoiskalusteet,ravintolat,hotellit,koulut,tiskit,myymälät

Yrityksen perustiedot

Erikoiskaluste Ari Pellinen Oy
Konepajantie 2, 61410, YLISTARO AS
ari(ät)erikoiskaluste.net
06-473 1116
0400-849476