"Puusepäntöitä teemme jo kolmannessa sukupolvessa. Itse olen taustaltani puuseppä, samoin kuin isäni ja pappani. Viiluihin ja laminaatteihin keskityimme vuonna 1994, kun Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy perustettiin. Sitä ennen teimme kalusteita - ja omiksi tarpeiksi niihin liittyviä viilutöitä. Vuosikymmenten saatossa meille on kertynyt paljon viiluihin ja laminaatteihin liittyvää erityisosaamista. Vaikeasti saumattavat viilut tai suuretkaan mitat tai määrät eivät tuota meille ongelmia. Tuotevalikoimamme on laaja ja varasto valikoimamme kattava, mikä yhdessä tehokkaan konekannan kanssa mahdollistaa tuotteiden nopeat toimitukset.

Koneiden ja oikeiden materiaalien ohella myös tekijöiden ammattitaito on erittäin tärkeää. Viilut pitää osata valita ja liittää niin, että ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden. Pelkkä suunnittelijan materiaalivalinta ei riitä, vaan viilutyössä vaaditaan laajaa materiaalin ymmärrystä. Tässä uskommekin keskittämisen voimaan. Viiluostot keskittämällä saadaan luotua yhtenäisiä kokonaisuuksia.

Teemme räätälöityjä tuotteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Meiltä voi tilata tarpeen mukaan pelkän materiaalin tai asennusvalmiin levyn. Tarvittaessa hyödynnämme levyn viimeistelyssä tiivistä yhteistyöverkostoamme."

Janne Kuokkanen

Tuotteet ja palvelut

viilutus, aihiot, ohutvanerit, cnc-koneistus (reunaprofilointi)

Yrityksen perustiedot

Hollolan Viilu ja Laminaatti Oy
Tiiriskankaankuja 4, 15860, HOLLOLA
info(ät)hvloy.fi
03-874 340