Honkapuu Nieminen Oy on Ylöjärvellä, Tampereen läheisyydessä sijaitseva höyläämö. Meiltä löydät sopivat puutavarat aina laudoista paneeleihin. Ammattilaistemme osaamiseen kuuluu myös rahtihöyläys.

Olemme toimineet alalla jo 24 vuoden ajan, joten voit luottaa tekemiemme töiden laadukkuuteen. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa rakennustarvikeliikkeistä, mutta palvelemme myös rakennusliikkeitä ja kotitalouksia.

Tuotteet ja palvelut

Ulkovuorilaudat, rahtihöyläys ja paljon muuta Valmistamme Ylöjärvellä monenlaista puutavaraa. Voit aina luottaa tuotteidemme korkeaan laatuun, sillä raaka-aineena käytämme kotimaista ja laadukasta kuusta. Puutavaraa kotimaisesta kuusesta Pontilliset ulkovuorilaudat eri vahvuuksilla ja leveyksillä Pontillinen ulkovuorilauta on oikea valinta silloin, kun haluat käyttöösi säätä kestävän vaihtoehdon. Valikoimassamme on paljon eri vahvuuksia ja leveyksiä. Rahtihöyläys Monipuolisten puutavaroiden tarjoamisen lisäksi ammattilaistemme osaamiseen kuuluu myös rahtihöyläys. Höyläämme asiakkaan omat tai meidän valikoimaamme kuuluvat puutavarat vankalla kokemuksella.

Yrityksen perustiedot

Honkapuu Nieminen Oy
Hanhijärventie 57, 39360, KOMI
honka(ät)kolumbus.fi
400 627 304