Lappfors Snickeri on perhe yritys, jolla on aloittanut toimintansa Lappforsissa vuonna 1945. Toimimme niin porras- ja taloteollisuuden kuin huonekalu- ja veneteollisuuden alihankkijoina.

Vuosien varrella myös yksityisasiakkaat ovat asioineet meillä ja saaneet toiveidensa mukaisia puusepäntuotteita.

Meillä on pitkäkokemus ja olemme erikoistuneet sorvattuihin tuotteisiin. Aittalautojen ja pilareiden lisäksi valmistamme suuria määriä sorvattuja komponentteja huonekaluteollisuudelle ja porrasvalmistajille.

Teemme luonnollisesti myös tuotteita asiakkaidemme toivomuksien mukaan.

Tuotteet ja palvelut

Aitavalikoimassamme on 4 erilaista aitamallia, jota valmistetaan kuusesta tai männystä, mallista riipuen. Aitoja saa puuvalmiina, pohjamaalaattuna tai kyllästettynä, mallista riippuen. Aidan kestävyyden parantamiseksi ja pintakäsittelyn helpottamiseksi kaikkia aitalautoja saa myös rihlattuina. PILARIT, TARVIKKEET & SORVATUT TUOTTEET Pilarit ja pilaripäät, joista on useita malleja, valmistetaan kuusesta, kun taas porraskaiteiden käsijohteet valmistetaan männystä. Sorvatut tuotteemme; terassipilarit ja -tolpat, porrastolpat ja -kateiden pinnat sekä nuppit ovat kaikki liimattua mäntyä. Valmistamme sorvattuja tuotteita myös asiakkaan toiveiden mukaisesti. CNC-TYÖSTÖT CNC-työstöt asiakkaan toiveiden mukaan.

Yrityksen perustiedot

Lappfors Snickeri Ab
Ålandsvägen 15, 68840, NEDERLAPPFORS
67665190