Ovi-Hollola on 80-luvulla perustettu puusepänteollisuuden yritys. Tuotantotilat sijaitsevat Hollolan tunnetulla teollisuusalueella Salpakankaalla, osoitteessa Televisiotie 5.

Valmistamme tuotteita keittiökaluste-, erikoiskaluste- sekä huonekaluliikkeille että rakennusliikkeille. Kalusteiden ovet soveltuvat yritysten ja kotitalouksien mitä moninaisimpiin käyttötarkoituksiin: mm. julkisiin tiloihin, keittiöihin, eteisiin, makuuhuoneisiin, kylpyhuoneisiin, edustustiloihin. Erilaisia höylättyjä muoto- ja hienosahattuja listoja on saatavilla useista eri puulajeista, myös pintakäsiteltynä. Julkisiin tiloihin valmistamme kestäviä laminaattipintaisia ovia, joita saa eri värikuoseilla, eri reunavaihtoehdoilla ja tarvittavilla koneistuksilla. Tuotteemme soveltuvat mitä parhaimmin kestävyyttä ja laatua arvostavaan ympäristöön.
Tuotteemme valmistetaan tilauskohtaisesti, alusta asti käsityönä, käyttäen apuna nykyaikaisia työstökoneita. Jokainen tuote tehdään valikoidusta puusta asiakkaan tilauksen mukaisesti annettujen vakio- tai erikoismittojen mukaan. Myös ovipeiliin käytettävät viilut valmistetaan tilauskohtaisesti.

Tuotteet ja palvelut

keittiökalusteovet, kalusteovet, MDF-ovet, listat, käsijohteet, kynnysaihiot, karmiaihiot, viilutus

Yrityksen perustiedot

Ovi-Hollola Oy
Televisiotie 5, 15870, HOLLOLA
myynti(ät)ovihollola.fi
040 126 4137