Olemme toimineet vuosia  puusepänteollisuuden  sekä telakka - ja veneteollisuuden töissä. Osaava henkilökuntamme sekä monipuolinen konekantamme mahdollistaa erilaiset alihankintatyöt. Veneteollisuus on tärkeä asiakaskuntamme kuten Bella Veneet Oy jolle olemme toimittaneet puuosia vuodesta 1997. Myös eri rakennuskohteissa olemme toimineet alihankkijana kuten Suomen eduskunta ja Helsingin musiikkitalo.
Teemme myös yhteistyötä Suomalaisen kaiutin valmistajan Uploud Audion kanssa. Erityisesti  CNC-työstöt  (3- ja 5- akseliset), sekä erilaiset hionnat monipuolisella leveänauhasantaajalla (myös poikkinauha) ovat tyypillisiä töitämme. Käytössämme on myös erinomainen reunahiomakone, joka mahdollistaa muotoreunojen ja profiilien hionnan tehokkaasti
Käytämme Solidworks 3D  mallinnusohjelmaa sekä Alphacam  Cad/Cam ohjelmaa  tuotteiden nykyaikaiseen suunnitteluun ja valmistamiseen.
Pintakäsittelystä meillä on vuosien kokemus PU-maalien käytöstä ja korkeakiiltoisista pinnoista. Pintakäsittelymme tapahtuu käsiruiskutuksena.

Tuotteet ja palvelut

Puusepäntyöt, alihankinta, puun pintakäsittely, puun ja muovin CNC-työstöt, venekalusteet, korkeakiiltoinen pintakäsittely

Yrityksen perustiedot

Paimion Puupojat Oy
Ampeeritie 4, 21530, PAIMIO
mika.koskinen(ät)paimionpuupojat.fi
02 - 4733244
050-590 9221