Puutyöliike Pekka Väre Ky on perheyritys, joka valmistaa puisia kuormalavoja ja erilaisia pakkaustuotteita asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaisesti. Tuotantotiloissamme Tammelan Portaassa valmistuu päivittäin reilu 4000 kuormalavaa.

Pystymme tekemään lähes kaikkea pakkaamiseen ja kuljettamiseen vaadittavia puisia ja vanerisia lavoja ja suojia. Oma suunnittelumme mahdollistaa nopeatkin tilaukset ja toimitukset. Yksi vahvuuksistamme on sitoutunut ja osaava henkilökunta. Reilun 20 hengen tiimistämme löytyy ammattimaisten lavanvalmistajien lisäksi rakennusmiehiä, sähköasentajia ja metallimiehiä.

Asiakaskuntamme muodostuu pääosin rakennus-, muovi-, pakkaus- ja paperi- ja elintarviketeollisuuden yrityksistä. Toimintasäteemme on tällä hetkellä noin 200 kilometriä, ja se kattaa koko eteläisen Suomen.

Toimimme SFS-EN ISO 9001:2000 standardiin perustuvan dokumentoidun toimintajärjestelmämme mukaisesti. Yrityksemme johto ja koko henkilöstö on sitoutunut noudattamaan yhteisesti sovittuja toiminnan pelisääntöjä ja kehittämään jatkuvasti toimintaamme.

Tuotteet ja palvelut

kuljetuslavat, lavakaulukset, standardimittaiset kertakäyttöiset kuormalavat, puiset tai vaneriset pakkauslaatikot, lasipukit, putkikehikot, pakkausvanerit ja kovalevyt, erikoismittaiset kuormalavat, kaikenlaiset pakkaustuet

Yrityksen perustiedot

Puutyöliike Pekka Väre Ky
Hernehuhdantie 247, 31340, PORRAS
pekka(ät)pekkavare.fi
03-4246 4500