Royal Kalusteet Oy on vuodesta 1994 Sastamalassa toiminut mittatilaus- ja erikoiskalusteiden tuotantoon keskittynyt yritys. Valmistamme liike- ja toimitiloihin yksilöllisiä, tehokkaita ja näyttäviä kalusteita, perinteisellä puusepäntaidolla, nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein.
Olemme erikoistuneet vastaanottotilojen, sairaalaympäristöjen, ravintoloiden ja myymälöiden sisustamiseen. Omaamme laajan kokemuksen myös hotelliympäristöjen ja toimistorakennuksien erikoiskalusteiden mittatilaustyöstä.
Suunnittelussa toimimme yhteistyössä sisustusarkkitehtien ja suunnittelijoiden kanssa, jotka suunnittelevat tiloihisi sopivan kalustekokonaisuuden, opastavat materiaalivalinnoissa ja suosittelevat tarpeisiisi parhaiten soveltuvia materiaaliyhdistelmiä.
Näin saat myymälä-, ravintola- ja hotellikalustukseesi henkilökohtaisen leiman.
Toimivat Royal-kalusteemme syntyvät tinkimättömällä ammattitaidolla ja saumattomalla yhteistyöllä. Vaikka ajanmukaiset automaattiset puuntyöstökoneet ovat osa tuotantomme arkipäivää, on perinteinen käsityötaito edelleen oleellinen osa työtämme.
Turvallisuus, luotettavuus ja korkeatasoinen työn laatu ovat toimintamme perusperiaatteita. Siksi jo monet ovat valinneet meidät vaativiin kohteisiin kalustetoimittajaksi. Tutustu referensseihimme ja valitse sinäkin.

Tuotteet ja palvelut

myymälät, ravintolat, kahvilat, hotellit, tiskit, kylpylät, seinäelementit, optikkoliikkeet, kylpyhuoneet, nestaava cnc-linja, reunalistoitus pu-liimalla

Yrityksen perustiedot

Royal Kalusteet Oy
Ahertajankatu 1, 38250, SASTAMALA
petri.malmstrom(ät)royalkalusteet.fi
03-511 3008
400 393 393