Savopak Oy tunnetaan kansainvälisesti luotettavana kuljetus- ja varastointipakkausten valmistajana. Valmistamme puisia ja vanerisia pakkauksia neljässä tuontantoyksikössä, joista kolme sijaitsee Varkaudessa ja yksi Rantasalmella. Savopak -pakkauksiin pakataan auto-, kone-, elektroniikka-, kemian- ja paperiteollisuuden tuotteita sekä kaivos- ja rakennusteollisuuden tuotteita. Räätälöityjä erikoispakkauksia toimitetaan mm. elintarviketeollisuudelle ja puolustusvoimille. Kotimaan lisäksi noin puolet toimituksistamme menee vientiin.

Pakkausratkaisut koostuvat pääasiassa puusta ja vanerista valmistetuista tuotteista, jotka tukevat ideologiaamme valmistaa ekologisia tuotteita ja toimia ympäristöä kunnioittaen. Vuosikymmenien ajan toimintamme on perustunut asiakkaidemme liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen heidän pakkaamis-, varastointi- ja kuljetustoiminnoissaan. Tämä tarkoittaa mm. että tuotteemme suunnitellaan ja valmistetaan käyttötarkoituksen ja pakattavan tuotteen mukaan. Kunnia-asianamme on taata asiakkaillemme nopeat ja varmat toimitukset.

Meiltä saat ratkaisun tuotteiden täsmälliseen ja virheettömään kuljetukseen eri tuotantoyksiköiden tai loppukäyttäjien välillä.

Tuotteet ja palvelut

Pakkaussuunnittelu, varastointi ja pakkaaminen, kuljetus ja logistiikka sekä testaaminen

Yrityksen perustiedot

Savopak Oy
PL 113, 50101, MIKKELI
savopak(ät)savopak.fi
207919700