Sun Sauna on 1997 perustettu perheyritys.

Sun Saunan Kotikylpylässä sauna, pesuhuone ja pukeutumistila vilvoittelumahdollisuuksineen muodostavat toiminnallisuudeltaan ihanteellisen kokonaisuuden, jossa yhdistyvät entisaikojen saunaperinteet, moderni ulkonäkö ja laadukas toteutus. 

Kotikylpylät valmistamme omien puuseppien toimesta Jyväskylässä sijaitsevassa tehtaassamme, josta olemme syystä ylpeitä. Tämän vuoksi pystymme lupaamaan sinulle saunasi sisustamiseen aina laadukkaimmat tuotteet.

Sun Saunan Kotikylpylä tuotteita ovat lauteet, lasiseinät, kuituvalaisimet, paneelit sekä peseytymis- ja pukeutumistilojen kalusteet.

Toiminta ajatuksenamme on tehdä saunoja asiakkaan toiveiden ja saunatilan koon mukaan. Olemme kehittäneet suunnitteluohjelman jolla asiakkaamme pääsevät hahmottamaan saunatilansa mahdollisuudet. Kaikki saunamallistomme ovat sisustussuunnittelijoiden, sisustusarkkitehtien ja puuseppien kanssa yhdessä suunniteltuja ja niiden yksityiskohdat on hiottu tarkasti mallistoon sopivaksi.

Sun Saunan verkossa toimivalla suunnitteluohjelmalla sinulla on mahdollisuus suunnitella ja pyytää tarjous omasta Kotikylpylästäsi. Valitse mallisto josta haluat toteuttaa Kotikylpyläsi ja me räätälöimme sen sinun tiloihisi sopivaksi.

Yhteisösaunoihin Sun Saunalla on omat tähän käyttöympäristöön suunnitellut laudejärjestelmänsä jotka ovat käytettävyydeltään, uudistettavuudeltaan ja käyttökustannuksiltaan ylivoimaisia.

Tuotteet ja palvelut

saunat, lauteet, lasiseinät, lasiovet, paneelit, listat

Yrityksen perustiedot

Sun Sauna Oy
Keljonkankaantie 8, 40530, JYVÄSKYLÄ
info(ät)sunsauna.fi
403 470 220