Olemme Lahdessa toimiva moderni puusepänalan perheyritys. Suunnittelemme ja valmistamme erityisesti valaisimia, mutta lisääntyvästi myös erikoiskalusteita. Olemme investoineet koulutukseen ja käyttämäämme suunnittelu- ja tuotantoteknologiaan merkittävästi. Olemme joustava, nopea ja yhteistyöhaluinen kumppani arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille, muotoilijoille sekä muille valmistajille. Tuotamme myös alihankintapalveluja ja autamme yritysten tuotesuunnittelussa.

Toiminnassamme yhdistyvät teknologiaosaaminen, kommunikointi, käsityötaidot ja luovuus. Käytössämme olevan 3D-mallinnusteknologian ja CNC-avusteisten CAM-ohjelmien avulla voimme testata ajatuksia ja visiota visuaalisella tavalla. Protot valmistuu nopeasti. 20 vuoden kokemus ICT-alasta yhdistettynä 5 vuoden puusepän taitoihin ja yrittäjän intoon on lisännyt tuottavuuttamme ja nopeuttamme jo tasolle, josta voimme olla ylpeitä.

Tuotteet ja palvelut

Valaisimet, pöydät, lipastot, tuolit, penkit, patterisuojat, pienesineet, erikoistyöt. Alihankintapalvelut, CNC-työstöpalvelut.

Yrityksen perustiedot

Upwood Design Oy
Syväojankatu 9, 15700, LAHTI
harri.talvio(ät)upwood.fi
407613576